Härrastemaja Stockholmis

Härrastemaja Stockholmis.

Renoveerimine nii seest kui väljast. Kui ettepanek tehti, siis kahtlesin mõnda aega. Huvitav küll, aga viimasel ajal olen nõudlikumaks muutunud. Nii enda kui oma abiliste suhtes.

Vanuses ehk asi? Igal juhul kokkulepe oli, et saan vabad käed.

Selle 19.sajandi maja hing sai paraja löögi kui esimese asjana hakkasin vaheseinu maha võtma. Minimalistlikkuses on küll oma võlu, aga avarusest oli seal puudu. Pikk tee sai käidud, aga tulemusest oli juttu isegi mingis ajakirjas Rootsis.

Meeldejäävaks sai see projekt minu jaoks aga sellega, et kui omanik soovis majale anda uue hingamise just kuna soovis seda müüa, siis tööde lõppedes otsustas ikkagi loobuda sellest mõttest ning ise perega uuelt leheküljelt alustada. Naeran siiani.

Lisa kommentaar