2 nädalat karantiini

 

Kui nüüd ootamatult tuli jääda koju ning ainsateks seltsilisteks olid raadio ja tabletihunnikud ning kõikvõimalikud rohupudelid, siis ei jäänudki tegelikult muud üle kui labidas maasse!


Lihtsalt nurka istuma jääda kohe kuidagi ei tahtnud ega suutnud. Konkreetne nägemus küll puudus, aga eelmisel aastal oma Kunda sõpradelt tellitud paekivid lausa kisasid aianurgas. Ja kui reeglina olen teinud alati enne mingi töö alustamist põhjalikud visandid ja joonised, siis sedakorda omas kodus võisin ju lubada ka ainult emotsioonide pealt loomist. Mitu korda sai töö käigus ümber mõeldud ja visiooni muudetud, lahti võetud ja uues kuues taas kokku/paika pandud ja kinnitatud. Täna siis saab tõdeda, et luukere kui selline on valmis saamas. Valgustus iseenesest samuti juba planeeritud ja tellitudki. Istumiskoht ainult paraku on veel ajukäärude vahel alles töös ning haljastus ootab aega millal jälle Lätti oma sõprade juurde liikuda saab.


Tahan tänada siin sõpru kes aega leidsid tulla Otepääle ning vahel seltsiks ja toeks olid.


Kahjuks nüüd ei tea kui kaua see jõudeistumine siin veel kestab, Rootsis paljud projektid ju pooleli. Aga ehk jõuab siin Eestiski veel mõne huvitava teema püsti panna. Kui tõsiseid huvilisi on…

This Post Has One Comment

  1. Imre Odraks
    Riho Odraks

    Vägev!!!

Lisa kommentaar